Konsultverksamhet i Salem

Här är de som arbetar med något i kategorin Konsultverksamhet i Salem och Rönninge.

Vibration Laboratory AB

Vibration Laboratory Viblab AB är verksam inom teknisk konsultverksamhet inom industriteknik.

Entreprenadbesiktningar i Sthlm AB

Om oss

Välkommen till oss. Är du en privatperson, företag eller bostadsrättsförening i behov av att göra en entreprenadbesiktning i Stockholm? Vänd dig till oss – vi gör en oberoende professionell besiktning av ditt byggprojekt. Sedan starten har vi funnits här för kunder som önskar få en entreprenadbesiktning i Stockholm av en oberoende aktör.

 

Kontakta oss när du vill göra en entreprenadbesiktning i Stockholm med omnejd.

Bilda Kompetens Sverige AB

Vi erbjuder konsulttjänster och kurser för projektledare, ledare och personalgrupper.

Vårt mål är att ge deltagarna metoder, verktyg och uppmuntra till att aktivt träna kommunikations- och ledarskapsfrågor.

 

Vår pedagogik engagerar kursdeltagarna att arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du kommer använda dina nya kunskaper till att reflektera över de förbättringar de kan generera. Det innebär att en kurs ofta skapar en personlig handlingsplan.

 

Vi erbjuder också konsulttjänster och kurser inom IT. Där är vi specialister på program från Adobe och Microsoft. Ex Photoshop, InDesign, PDF, Acrobat och Office.

 

Bilda Projektledning är en nyckelkompetens för lyckade projekt

Bilda Ledarskap är en överlevnadsfråga både för din verksamhet och dig själv som ledare

Bilda IT-kunskap ger skickliga och effektiva medarbetare

 

Kontakt: Jan Alestedt

 

JQ Konsult

 

Varför ska byggföretag BKMA-certifiera sig?

””Det certifierade företaget hämtar hem vinsterna i form av bättre precision i styrningen av verksamheten, högre kompetens, högre produktivitet, medvetenhet om KMA-risker, mindre risktagande, lägre kostnader och ökad konkurrenskraft”.r”

BKMA är ett verksamhetssystem som ställer krav på kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö. Det fungerar på samma sätt som en ISO-certifiering, men systemet är direkt anpassat för företag i byggbranschen, oavsett storlek. Det certifierade företaget hämtar hem vinsterna i form av bättre precision i styrningen av verksamheten, högre kompetens, högre produktivitet, medvetenhet om KMA-risker, mindre risktagande, lägre kostnader och ökad konkurrenskraft.

”Jag hjälper företag, företagare och medarbetare att tolka och förstå kraven och att omvandla kraven till ett certifieringsbart verksamhetssystem enligt BKMA-krav.”