Våra medlemmar

Här är det mer information om våra medlemmar.

A

B

C

D

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

Nyheter

 • Digitalt årsmöte i Salemföretagarna hålls den 23 mars 2021 kl 19:00-21:00

  Digitalt årsmöte i Salemföretagarna hålls den 23 mars 2021 kl 19:00-21:00

  Årsmöte i Salemföretagarna hålls tisdagen den 23 mars kl 19:00-21:00. På grund av pandemin hålls mötet i digital form över Microsoft Teams. Alla medlemmar som betalat årsavgiften för år 2020 kommer få en inbjudan med …Läs mer »
 • Vill du hyra parkeringsplats i Rönninge C?

  Vill du hyra parkeringsplats i Rönninge C?

  Vi har fått uppgifter om att den som är intresserad av att hyra parkeringsplats på P-däcket eller i Torghusets garage kan vända sig till Parkando genom att mejla kundservice@parkando.se.Läs mer »
 • Swedbanks kontor i Salem läggs ner

  Swedbanks kontor i Salem läggs ner

  Tidningen Mitt i skriver på sin webbplats den 11 januari 2021 att Swedbanks kontor i Salem ska läggas ner den 31 maj 2021. Anledningen är att kunderna väljer att göra sina dagliga bankaffärer via nätet. …Läs mer »
 • Årets företagare 2020

  Årets företagare 2020

  Årets företagare 2020 i Salems kommun är Hans Olsson som driver byggföretaget Hotek AB. Stort grattis Hans! Så här skriver Salems kommun på sin hemsida: Sedan många år driver Hans Olsson byggfirman Hotek AB och …Läs mer »
 • Corona – temat för kommunens företagarträff

  Corona – temat för kommunens företagarträff

  Den 21 oktober bjöd kommunen in till en företagarträff på temat Corona, dels för att sprida kunskap om vilka åtgärder som kommunen vidtagit med anledning av pandemin och dels för att ge tillfälle till dialog …Läs mer »

Bli medlem i Salemföretagarna


Vill du veta mer om vad det innebär att vara med i Salemföretagarna? Kontakta oss gärna genom att klicka här. Salemföretagarna är en ideell förening som verkar i Rönninge Salem sedan 1983. Vi har bl. a. medverkat till eller påverkat informationsskylten vid E4:an, Försäkringsrådgivning, Parkeringsutredning Salem Centrum,Stipendier och Årets Företagare i kommunen, medlemsträffar samt kommunkontakter.