Våra medlemmar

Här är det mer information om våra medlemmar.

A

B

C

D

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

Nyheter

 • Valdebatt i Rönninge Folkets hus

  Valdebatt i Rönninge Folkets hus

  Valdebatt i Rönninge Folkets hus 26 april kl. 19.00 SalemFöretagarna och Företagarna Botkyrka Salem har bjudit in representanter för våra politiska partier till en valdebatt rörande näringslivsfrågor den 26 april i Rönninge Folketshus. Inför valet …Läs mer »
 • Årsmöte 2017

  Årsmöte 2017

  Salemföretagarna håller årsmöte Onsdagen den 22 mars, kl 19.00 i Villa Skönvik. Alla medlemmar hälsas välkomna. Förutom Årsmötesförhandlingar kommer nya medlemmar få presentera sig. Vi avslutar med en måltid som föreningen bjuder på. Anmälan till …Läs mer »
 • Medlemsmöte i Villa Skönvik

  Medlemsmöte i Villa Skönvik

  Välkommen att starta året med att träffa företagare och medlemmar i Salemföretagarna. 6 st utav våra medlemmar kommer att presentera sin verksamhet lite djupare. Du har chansen att träffa företagare i från vår kommun och knyta …Läs mer »
 • Augusti 2016

  Augusti 2016

  Lördagen den 27 augusti var det så dags för årets Salemsdag. Det blev en familjefest med flera tusen besökare. Det var också dags att kora Årets Företagare i Salem. 3 stycken förväntansfulla företagare var i …Läs mer »
 • Juni 2016

  Juni 2016

Bli medlem i Salemföretagarna


Vill du veta mer om vad det innebär att vara med i Salemföretagarna så kan du kontakta oss här . Salemföretagarna är en ideell förening som verkar i Rönninge Salem sedan 1983. Vi har bl. a. medverkat till eller påverkat informationsskylten vid E4:an, Försäkringsrådgivning, Parkeringsutredning Salem Centrum,Stipendier och Årets Företagare i kommunen, medlemsträffar samt kommunkontakter.