Konsultverksamhet i Salem

Här är de som arbetar med något i kategorin Konsultverksamhet i Salem och Rönninge.

Bilda Kompetens Sverige AB

Vi erbjuder konsulttjänster och kurser för projektledare, ledare och personalgrupper.

Vårt mål är att ge deltagarna metoder, verktyg och uppmuntra till att aktivt träna kommunikations- och ledarskapsfrågor.

 

Vår pedagogik engagerar kursdeltagarna att arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du kommer använda dina nya kunskaper till att reflektera över de förbättringar de kan generera. Det innebär att en kurs ofta skapar en personlig handlingsplan.

 

Vi erbjuder också konsulttjänster och kurser inom IT. Där är vi specialister på program från Adobe och Microsoft. Ex Photoshop, InDesign, PDF, Acrobat och Office.

 

Bilda Projektledning är en nyckelkompetens för lyckade projekt

Bilda Ledarskap är en överlevnadsfråga både för din verksamhet och dig själv som ledare

Bilda IT-kunskap ger skickliga och effektiva medarbetare

 

Kontakt: Jan Alestedt

 

Jan Qvarnström Konsult AB

 

jan_qvarnstromLåt fel bli rätt och mät det i pengar!

”Vi hjälper företagsledare och medarbetare att förstå ISO- och kundkrav och omvandla det till ett lönsamt ledningssystem med en excellent struktur. Ett system som ledningen brinner för att använda! Ett system som är entrébiljett till nya kunder”

Jan Qvarnström är grundare och ägare av bolaget som har sitt säte i Salems kommun. Jan har mångårig chefs- och ledarerfarenhet i medelstora och stora företag.
ISO konsult med många nöjda kunder Erfarna konsulter som kan ledningssystem och har dokumenterad erfarenhet. Vi hjälper er att bli certifierad enligt ISO- krav (med uppdrag inom ca 40 branscher) eller BF9K-krav (byggföretag). Vill du och ditt företag lära sig hur man bygger ett verksamhetssystem från ISO-krav och processynsättet?